academy.alfaconsultancy.gr

Food & Beverages

F & B

- module 2 -

Στόχος του προγράμματος είναι να διδάξει τον καθορισμό των προτύπων, των αρχών και των τεχνικών που απαιτούνται για αποτελεσματική διοίκηση στα τμήματα αυτά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων είτε είναι ιδιοκτήτες, είτε διευθυντές τμημάτων ή υπάλληλοι των αντίστοιχων τμημάτων. Τέλος, η εκπαίδευση απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται γενικότερα με τα θέματα του Food & Beverage ή υπαλλήλων των αντίστοιχων τμημάτων.

  • Περιγραφή και δομή του τμήματος F&B μίας επιχείρησης και η σημασία του.
  • Οργάνωση & Έλεγχος Προμηθειών (Organization & Control of Food & Beverage Supplies).
  • Διαδικασία διαχείρισης «αποθήκης» και «στοκ».
  • Οικονομική προσέγγιση – κέντρα εσόδων – κόστους / Προϋπολογισμός.
  • Food costing process.
  • Χρήση συστημάτων και λογισμικών για τον έλεγχο και την διαμόρφωση τιμών.
Δηλώστε ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα

Μάθετε περισσότερα

ACADEMY byALFACONSULTANCY-fin